Mirë se vini

R-STORE, është platforma më e re për blerje të produkteve ushqimore dhe shum kategorive tjera në Kosovë.
Vëmendje: Porosit duhet të jenë me vlerë mbi 20 EURO.
Transporti: Falas, brenda 24 orëve
Pagesa bëhet me para në dorë pas pranimit të porosisë.
 
 +383 44 901 758