Rreth nesh

Së pari, ju faleminderit që gjetët kohë të na vizitoni.

Ne jemi R STORE, themeluar qysh në vitin 2014, së pari kemi startuar si një dyqan tradicional ku u kemi shërbyer qytetarëve të Kosovës produkte me
çmime të volitshme dhe me një kualitet të lartë.

Gjatë gjith kësaj kohe kemi analizuar mjaft shum tregun në Kosovë për produkte ushqimore, në përgjithsi produkte që na nevoiten çdo ditë, kemi kuptur se sa shumë është e nevojshme një platformë  si e jona,
ku secili nga ju mund të porositni produktet tuaja nga shtëpia dhe ti pranoni në derën e shtëpisë tuaj brenda 24 orëve me transport falas me produktet gjithmonë të freskëta,
me çmime mjaft konkuruese, korrektësi dhe siguri të garantuar.