Politika e Privatësisë

Mirësevini në faqen e internetit  të shitjeve online të R STOR
Ne i kushtojme shumë rëndësi  privatësise tuaj dhe  sigurisë suaj të  informacionit tuaj personal!

Ju lutem lexoni me kujdes në vijim Rregullat dhe sugjerimet sepse përmban informacion të rëndësishëm për intimitetin tuaj dhe të pajisjeve të sigurisë të miratuara nga kjo faqe. Kjo Privacy Policy është e bazuar në ligjin 03/L-172 Për mbrojtjen e

të dhënave personale në Kosovë më daten 31.05.2010 që ne do ti referohemi si "Kodi Ligjor", I cili rregullon përpunimin e të dhënave personale.

Politika në vijim mbi privatesine tuaj  zbatohet për  faqen e internetit e cila është operuar nga R STORE dhe zbatohet çdo herë që ju vizitoni faqen tonë të internetit, shfletoni faqet tona apo përdorni shërbimet tona të reklamuara në faqe, jo vetëm në rastin e blerjes së produkteve.

Kjo Privacy Policy është një pjesë integrale e faqes sonë të internetit dhe shërbimet që ne ofrojmë, dhe Termat e plota dhe Kushtet e përdorimit të faqes www.rstore-ks.com   rregullojnë aksesin dhe përdorimin e faqes si dhe përcaktime dhe kushte të funksionimit online dhe është dhënë sipas Kodit Ligjor.

Qasja në faqe dhe përdorimin e tij, si dhe blerjen e produkteve në këtë faqe interneti janë të bazuar në supozimin se kjo politike e privatesise ka qenë i lexuar dhe kuptuar. Nëse ju nuk pajtoheni me këtë politike të privatësisë me miresjellje ju lutemi të mos përdorni më faqen tonë të internetit www.rstore-ks.com

R STORE mund të ndryshojë apo thjesht të rinovoje të gjithë ose një pjesë të kësaj marrveshje “Politika e Privatesise”. Çdo ndryshim apo rejat “Politika e Privatesise” do të jetë në dispozicion për të gjithë përdoruesit në faqen kryesore të faqes si updates do të jetë aktive dhe do të jetë detyrimisht  i sapo postuar në faqen e internetit në këtë seksion. Nëse Përdoruesi nuk dëshiron të pranojë këto ndryshime, do të ndërpresë përdorimin e Faqes tonë dhe produktet tona dhe shërbimeve që ofrojnë për mbledhjen e të dhënave personale. Përdorimi i vazhdueshëm i faqes sonë të internetit dhe të produkteve / shërbimeve tona pas publikimit të këtyre amendamenteve dhe / ose përditësime është ekuivalente me pranimin e ndryshimeve dhe njohjen e natyrës detyruese të termave dhe kushteve të reja.

Prandaj, ju duhet rregullisht të hyni në këtë seksion të faqes në mënyrë që të kontrolloni publikimin e më të fundit dhe të përditësuar politikës së privatesisë.

Për pyetje ose shqetësime në lidhje me këtë Kod Ligjor, ju mund të kontaktoni përkrahjen e shfrytëzuesit përmes seksionin NA KONTAKTONI.